Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Kaikki blogit puheenaiheesta Virkamieshallitus

Sisäministeriö: "Eurooppaan suuntautuva siirtolaisuus ei ole vähenemässä"

Sisäministeriö: Mikä on Suomen kyky vastaanottaa turvapaikanhakijoita?

Viime siirtolaistulvassa mm. kotimajoituksen ohjeistus oli puutteellinen, kertoo raportti. - Pakotetaanko kansalaiset tarvittaessa tarjoamaan siirtolaisille kotimajoitus virkamieshallituksen voimalla?

Suomi nousuun

Suomeen virkamieshallitus.  Näin kaikkia aloja johtaisi  asiantuntemus, ei musta tuntuu tuntuma eikä lakisääteinen sukupuolitasapaino.

Espanja oli 10 kk ilman toimivaa hallitusta ja maalla meni hyvin ilman huonosti informoituja parlamentaarisia puheenvuorolistoja.  Taisipa työllisyyskin lähteä Iberian niemimaalla nousuun.

Virkamieshallitusko ratkaisu?

 

Monet haluavat tai jopa vaativat Suomeen virkamieshallitusta.  Asiantuntijat panisivat nopeasti ja tehokkaasti maan kurjistuvan talouden ja työllisyyden kuntoon ja ratkaisisivat jopa Ukrainan kriisin ja pakotteet! Jopa sote-sotkukin selviäisi virkamiesministeristön toimesta.  Näin ajatellaan.

 

Suomessa on perustuslaki, jonka 2 §:n 1 mom säädetään, että "valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta". 

 

Virkamieshallitus töihin heti

Kun jopa Kokoomuksen rivit alkavat rakoilla omista "hölmöilyistään" ja aikaansaamattomuuksistaan. SDP ei ole saanut vauhtia päälle. Kristilliset lähetevät, jos tasa-arvoinen avioliittolaki saatetaan voimaan.

Oppositio on nälkäinen kaatamaan hallituksen, Kepun kannatus on omissa sfääreissään. Mitkään asiat eivät etene toivotulla tavalla mm. kuntauudistus ja sote-soppa.

Mistähän löytvät voimat, jotka kaataisivat hallituksen ja saattaisivat voimaan virkamieshallituksen, jolla olisi aikaa tositoimiin vaalien yli aina syksyyn 2015 saakka?

Vastaus Kammosen huutoon ja haasteeseen

 

Uuden Suomen kehityspäällikkö Teemu Kammonen heitti mielenkiintoisen ajatusleikin esille, jossa saa ehdottaa mieleistään hallituskokoonpanoa. 

Jätin tarkoituksella kaikki Kammosen bloggauksen alla olevat kommentit lukematta, etten tulisi ohjailtua sen paremmin hyvässä kuin pahassakaan, vaan tekisin mahdollisimman oman näköiseni listan.

Cincinnatus

Alusta alkaen kansalaisriidat repivät Roomaa ja kaupunki kävi alinomaan sotia naapureitaan vastaan. Vuonna 458 eaa. viholliiset piirittivät konsuli Minuciuksen johtaman roomalaisen sotajoukon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä