Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Kaikki blogit puheenaiheesta Tuulipuistot

Kun työ valuu merenpohjaan

Illalla naurettiin koilauskasalla, kun tuumattiin, että kuka kantaa tulevaisuuden merikaapelista näytepätkän laadunvalvontaan. Onneksi Jukka nostaa penkiltä 250kg, joten näytteen kantajasta ei liene epäselvyyttä.

Edullisin tuulivoima korvaa tuonti- ja ydinsähkön

Tämän päivän tuuliturbiinit ovat paljon monimutkaisempia koneita kuin perinteiset tuulimyllyt preerioilla. Yhdessä tuulivoimalassa on peräti 8000 eri komponenttia.

Tuulivoimalat kasvavat. Tuuliturbiinin siipi voi olla jopa 260 metriä pitkä, ja turbiinitorni voi olla yli 328 metriä pitkä, mikä merkitsee suurempia tuulennopeuksia, tuulipintoja ja yhä enemmän sähköä.

Tuulivoimaloista tulipaloja? - KAIKKI SAVUA, EI TULTA

Rasvainen, musta, vääristellen kiemurteleva savu leviää kaikkialla internetissä. Sen lonkeroita tihkuu läpi avoimien ikkunoiden varomattomien ihmisten tietokoneisiin. Sen lemu panikoi maaseudun asukkaita pelkäämään kotiensa, toimeentulonsa ja jopa ihmishenkien puolesta...

Pelko? Siitä että tuulivoimalat aiheuttaisivat yleisestikin tulipaloja.

Tuulivoimatuetkin vain käyntiinlähdön alkukankeuden voittamiseksi

Energiatyötäkin toden totta riittää EU:ssa - ’Vuoden meppi’ Eija-Riitta Korhola! – ilman yksipuoleisia, populistisia tuulivoiman vastaisia DQ- manipulointiyrityksiäkin – saati sitten latelemalla osin täyttä puuuteria pelkässä EU-vaalilehdykäisessään ”KORHOLA – 15 vuotta suomalaisen työn puolustajana”. – Pari näytettä: 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä