Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Kaikki blogit puheenaiheesta Timo Soinin loikkaus itse perustamastaan puolueesta

Aatteiden alennusmyynti

Kuten hyvin tiedämme, joulun jälkeen koittavat railakkaat alennusmyynnit, joissa viisas kuluttaja voi saada edullisia tuotteita hyvinkin halvalla.

Ja miksipäs ei. Kauppiaat riehaantuvat yrittämään hyvää tilikautta ja myyvät ilman katteita.

Kunhan vaan tavaraa saa ulos äkkiä. Mitäpä siitä jos tulee persnettoa! Voi niitä Hulluja Päiviä! Kaikki on kaupan.

Sininen hulabaloo – ilmainen turvapaikanhylkäysvakuutus

Kumman valitset: GCM Soinin vai Marskin?

 ”…Jos pysymme uskollisina itsellemme ja kaikissa kohtalon vaiheissa yksimielisesti ja järkkymättä pidämme kiinni niistä arvoista, jotka tähän päivään asti ovat olleet Suomen vapauden perustuksena – isiltä peritystä uskosta, isänmaanrakkaudesta, päättäväisestä ja uhrivalmiista puolustustahdosta - , niin Suomen kansa voi lujasti luottavaisena katsoa tulevaisuuteen…”

GCM – maan myynti vai maanpetos?

Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon ja hänen oikea silmänsä soetkoon”.

Sipilä sai Kainin merkin?

Sipilä sai Kainin merkin?

Lukeminen kannattaa ja etenkin joulunpyhinä se on hupaisaa ajanvietettä. Siksipä otin kirjapinosta ennen vain ”harppomalla ja alleviivaten” läpilukemani kirjan ”Perussuomalaisten hajoamisen historia” (Lauri Nurmi) ja kävin sen nyt systemaattisesti lävitse – ajatuksen kanssa.

Pelastakaa pankinjohtaja Soini

Pelastakaa pankinjohtaja Soini!?

Ulkoministeri Timo Soini (ent. perussuomalainen, ent. Uusi Vaihtoehto, ent. Sininen tulevaisuus ja nykyinen Sininen ryhmä) kuittasi 14.8. 2018 vihjailut siirtymisestään Brysseliin EU-tehtäviin paikkaansa pitämättöminä.

Hän sanoi eduskuntaryhmänsä kesäkokouksen alla, että lehdistön ei kannata monistaa kaiken maailman agenttitarinoita. Kuulemani lähteet olivat Soinin mukaan siis väärässä.

Pahoittelen herra Soinille aiheuttamaani mielipahaa.

Juudasten kuningas

 

Timo Soini loikkasi itse perustamastaan ja kaksi vuosikymmentä johtamastaan puolueesta. Soini siis petti  puolueensa jäsenet ja äänestäjänsä, mutta sen lisäksi kavalsi itsensä. Vastaavaan suoritukseen ei Suomen itsenäisyyden historiassa ole  aiemmin kukaan pystynyt!

Ryhtyminen loikkariksi ja puoluepetturiksi on tietenkin lähinnä Timo Soinin henkilökohtainen tregedia, jonka syyt vain hän itse tietää. Sitä vastoin se, että Soini näyttäisi saavan jatkaa Suomen tasavallan ulkoministerinä on jo toinen juttu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä