Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Kaikki blogit puheenaiheesta Me too

Lynkkausta selvästi

Aku Louhimies on pyytänyt anteeksi, jo monta kertaa, mitä vielä odotetaan? Nyt on naisten vuoro päättää antaa anteeksi - päätöshän se on - tai mitä nyt haluavatkin tehdä. Mutta ei näitä asioita voi maailman tappiin hautoa, (tapahtumista on myös nyt jo muutama vuosi), tästä täytyy mennä eteenpäin. Ihmisiä ei voi nöyryyttää ikuisesti, täytyy ajatella myös niitä saavutettuja hyviä asioita.  Kuka meistä pärjäisi tekemättä mitään virheitä, en minä ainakaan. Miten se nyt oli: Se joka on virheetön, heittäköön ensimmäisen kiven?

#ainotoo?

Me too -kampanja on tehnyt ansiokkaasti ja vastaansanomattomasti näkyväksi seksuaalisen häirinnän kulttuuria, joka on osoittautunut läpitunkevaksi Suomenkin muka-tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

Onkin ankeaa, että kampanja yhdistetään hatarin perustein keskusteluihin, joihin se ei millään tavalla liity. Helsingin Sanomat uutisoi 5.2.: "Ateneumia on vaadittu poistamaan taulu, jossa Väinämöinen 'törkeästi ahdistelee' Ainoa – museonjohtaja ei aio antaa periksi". 

Missä menee kunnianloukkauksen raja?

https://yle.fi/uutiset/3-10003417

YLE otsikoi 90-luvun ahdisteluväitteiden herättävän huolta Kaarinassa.

Uutisessa puhutaan vähintäänkin parinkymmenen vuoden takaisista asioista, joista ei aikanaan ole tehty minkäänlaisia ilmoituksia tai tutkintaa ja rikos, jos sellainen olisi tapahtunut, olisi rikosoikeudellisestikin jo aikaa sitten vanhentunut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä