Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Kaikki blogit puheenaiheesta Länsirannan terrori

Israelin joulukuu 2018

Lähdettyäni joulukuussa Israeliin Sar-El ohjelman puitteissa tutustumaan tilanteeseen paikan päällä lupasin kommentoida sikäläisestä näkökulmasta kiinnostavimpia tapahtumia. Koska itse palvelukokemuksistani on mahdollisesti tulossa helmikuussa artikkeli printtimediaan en niihin tässä yhteydessä puutu vaan käsittelen nyt vain niitä sikäläisiä aihealueita jotka tällöin paikallisten kanssa keskusteluissa esiin nousivat.

Kestävän kehityksen tuulivoimarakentaminen

Tuulivoimaloiden aiheuttamat terveyshaitat ovat kehittymässä hallitsemattomaksi kansansairaudeksi länsirannikolla.

 

TuuliWatti Oy tuottaa tällä hetkellä sähköä niin vähän, että tuskin riittää suomalaisten kahvinkeittimiin! http://www.tuuliwatti.fi/index.php?id=12187

 

Henkinit murhannut Hamasryhmä pidätetty

Viisi terroristia Shechem’n alueelta on nyt tunnustanut murhanneensa Henkin’in pariskunnan viime torstaina näiden neljän lapsen silmien alla. Poliisi, Israelin turvallisuuspalvelu Shin Bet ja IDF pidättivät viisi jäsentä käsittäneen Hamasin solun viime perjantaina [2.10.2015]. Ryhmä tunnusti mainitun murhan lisäksi kaksi muuta, epäonnistunutta, murhayritystä.   Poliisi ja IDF on myös pidättänyt eräitä muita tapauksiin liittyneitä epäiltyjä terroristeja. Tapauksen tiedotussulku purettiin eilen maanantaina.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä