Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Kaikki blogit puheenaiheesta Huono käytös

Minne maailma on menossa?

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, mi hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.  Tai ainakin minua, vaikka en enää niin pieni olekaan.


Puhun tällä kertaa tässä blogissa kahdesta asiasta jotka ovat oman mukavuusalueeni ulkouolella, eli en ymmärrä niitä, enkä tavallisesti puhu enkä kirjoita niistä asioista, koska koen olevani aivan eri mieltä niistä asioista kuin useimmat ja pelkään että todennäköisesti minun ajatuksiani ei ymmärretä ja niitä ihmetellään.

Soittavan asiakkaan riesa

Hollannista kantautuu sinänsä riemastuttava ja ymmärrettävä "kehitys": huoltoaseman henkilökunta sai tarpeekseen tiskin soittavista asiakkaista (tiedättehän: älypuhelin kiilattuna puhuvan pään ja olkapään välissä samalla kun yritetään maksaa kortilla, ilman minkälaista katsekontaktia). Hartholt-huoltoaseman tiskillä lukee nykyisin "In verband met uw privacy helpen wij u niet tijdens uw telefoongesprek. Wij helpen u graag verder na uw telefoongesprek" (Teidän oman yksityissuojanne vuoksi emme palvele Teitä puhelinkeskustelunne aikana.

Toisten läskit, sinun paremmuutesi

Läskien vahtaaminen on perverssiä, silti täysin hyväksyttyä. Tämä kertoo vain ja ainoastaan vahtaajan sielunelämästä ja itsetunnon puutteesta. Jos ei mitään muuta elämässä ole, niin ainakin täydellinen lihas löytyy. Käsivarren ojentajasta tulee elämän tarkoitus. Sitä vaalitaan, paapotaan ja sille annetaan vain parasta.

Journalismin tarkoitus

Moni Facebook-kaveri on profiilissaan tänään ihmettelyt A-studion toimittajan käyttäytymistä haastateltamaansa Paavo Arhinmäkeä kohtaan. Itse en katsonut eilen suorana vaan tänään Yle areenasta. Tässä on linkki (haastattelu alkaa ohjelman alussa minuutilla 1.14):

http://areena.yle.fi/tv/2160102

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä