Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Kaikki blogit puheenaiheesta Elinkeino

Pidetään koko Suomi asuttuna!

Ilmastonmuutoskeskustelusta on syntynyt myrkky pohjoisen elinkeinoille. Olisikin syytä muistaa, että kun kivillä aletaan etelästä pohjoisen ihmisiä heittelemään, käännetään keskustelu siihen, että lähes kolme neljäsosaa päästöistä tulee energiasta. Helsinkiä lämmitetään kivihiilellä.

Talousrikos ja rikosoikeudellinen tahallisuus

Moni asettaa yhtäläisyysmerkin ulkoisen teon ja rikokseen syyllistymisen välille. Rikos edellyttää kuitenkin pääsääntöisesti myös tahallisuutta, miksi tuomioistuimen on arvioitava paitsi teon olosuhteita, ulkoista tekoa, myös tekijän pääkoppaa – eli motiiveita.  

Turkuun uusi perhematkailukeskus ja Turun oma Heureka?

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Niko Aaltonen on jättänyt maanantaina 30.tammikuuta valtuustoaloitteen uuden perhematkailukohteen saamiseksi Turkuun esimerkiksi Artukaisten suunnalle. Aaltonen perustelee aloitetta sillä, että Turusta puuttuu koko perheen matkailukohde, kuten Tampereen Särkänniemi tai Helsingin Linnanmäki.

Puolusta omaisuuttasi - maksa korvauksia

Minä en tiedä onko todella niin, että suomalaisten mielestä varkaat ja ihmiset, jotka haittaavat toisen elinkeinoa tunkeutumalla yksityisalueelle varastamaan ja tärvelemään toisen omaisuutta, ovat se ryhmä jota tulee suojella ja heille tulee maksaa korvauksia "henkisistä kärsimyksistä"? 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä