Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

WikiLeaks julkaisi uudet salaiset TiSA asiakirjat

Mikäli joltakulta on jäänyt ilmastokokouksen pyörteissä huomaamatta WikiLeaksin esiintuomat uudet salaiset TiSA neuvotteluasiakirjat ja analyysimuistiot niin olen julkaissut ne blogissani uudelleen sekä liittänyt oheen myös aiemmin kesä- ja heinäkuussa 2015 julkaistun aiemmin salatun aineiston.  Julkaisut kirjoituksessa

WikiLeaks published New Secret TiSA Documents

https://arirusila.wordpress.com/2015/12/15/wikileaks-published-new-secret-tisa-documents/

WikiLeaks-Global-Trade-Agreement-Triangulation-sm tisa ttip tpp

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Juha Hämäläinen

"Keräsin tuubini filmejä yhteen pakettiin katsottavaksi, koska nämä muutamat filmit soisin jokaisen suomalaisen katsovan ajatuksella läpi. Samalla voi miettiä mitä maksaa itsemääräämisoikeus ja kuinka paljon omastaan on valmis antamaan naapurille tai jopa viereisen kaupungin sattumanvaraisesti valitulle johtajalle!"

https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/02/17/kert...

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Kiitos videoista - niitä on kieltämättä mukavampaa katsella kun pohtia lakidokumenteissa ilmaistuja saivarteluja.

Juha Hämäläinen

Noita pätkiä olisi koneella lisääkin, mutta on kovin aikaa viedää tuohua tuo tekstitys, joten siirrän vastuun finneille!

Opetelkaa kieliä! Se avartaa mahdollisuuksia löytää totuus!

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

TTIP on saanut minulta lempinimeksi Tippi sillä sitä se vaikuttaisi olen yhdysvallaille, iso tippi euroopalle siitä että sovitaan sopimus jossa Eurooppajäisi heikoille ja kaikki mitä on olisi Euroopassa yksityistettävä. Tisa lienee jatkaa samalla linjalla?

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Näin on, TiSAssa on palvelutkin menossa samaan pakettiin. Molempia leimaa salainen valmistelu johon pääsevät vain pääosin suuryritysten lobbarit vaikuttamaan, Suomenkin eduskuntaan tullee aikanaan sopimus jonka hyväksyminen on ainoa vaihtoehto ja porkkanana luvattaneen joku satatuhatta uutta työpaikkaa ja kun tapahtuukin päinvastoin todetaan ettei mitään ole tehtävissä. Nykyhallituksen osaamistason perusteella tämäkin asia lienee läpihuutojuttu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset