Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Rusilalla kiitos hyvän linkin tuomisesta tänne.

Voisiko Rusila samalla arvioida tuota viestiä ja sitä välittävää sivustoa.

Suuri osa lukijoista ei lie vihkiytynyt niin laajalti Balkaniin (niinkuin on EU-vaalien ehdokas N:o 181, Pilvi Torsti), että osaisi lukea noita sivuja ilman ainakin jonkinlaista mentorointia.

Petri Krohn

Hirveää luettavaa! Toivottavasti Viron tilanne ei kehity samanlaiseksi.

Anatoli Lievenin on jo lähettämässä euroarmeijaa myös Viroon

http://www.epl.ee/artikkel/469776

Leila (nimimerkki)

Kiitos sinulle erinomaisen hyvästä selvityksestä, jossa kristallisoit hyvin tilanteen monimutkaisuuden ja eri toimijoiden ristiriitaiset motiivit.

Ikuisuusongelmahan tuntuu olevan se, että konfliktialueilla kansainväliset toimijat eivät suosi ongelmien hands-on ratkaisuja ja implementointia, vaan tukeutuvat mieluummin teoreettiseen, poliittisesti korrektiin desk-top tutkimukseen.

Itse teen töitä Bulgariassa ja Romaniassa, joten länsi-Balkanin asiat eivät ole minulla erityisen hyvin hanskassa. Siksi onkin hienoa, että kirjoitat blogiasi ja siten jaat ajankohtaista tietoa siitä, mitä sillä alueella käytännössä tapahtuu.

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Liikaselle: Mitähän viestiä/sivustoa tarkoititte? Teitä edeltävän viestin viroartikkeli ei aivan avautunut minulle joskin mielestäni tilanne Kosovossa ja erityisesti Bosniassa poikkeaa melkoisesti Viron tilanteesta huonompaan suuntaan.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Rusilan pohjalinkki - nimeni on liiKKanen - olisi luettavampi, jos linkkaaja vähän arvioisi sen laatua, syvyyttä ja aiempia vastaavia kuvauksia ja niiden osuvuutta.

Sitä tarkoitin (siis omaa linkkiänne)

Juhani Putkinen

Etkö osaa suomea?

Elämme Suomi nimisessä valtiossa, jonka yleiskielenä on suomi.

Uusi Suomi on suomenkielinen.

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Kuten blogiotsikossani ilmaistaan olen tähän Uusi Suomi blogiin koonnut linkit omiin tänä vuonna kirjoittamiini artikkeleihin. Mainittuja artikkeleita julkaisen sekä omissa blogeissa että erilaisissa yhteisöjulkaisuissa usein samoin sisällöin mutta eri lukijakunnin; esimerkiksi viimeinen posti julkaistiin ensinnä Euroopan journalistikeskuksen Th!nk about it -kampanjassa johon koottiin EU:n jäsenmaista bloggaajia kesäkuun vaalien tiimoilta. Koska päälukijakuntani on kansainvälistä porukkaa on ensisijainen keskustelukieli englanti (joitakin artikkeleitani on kyllä käännetty ilmeisesti automaattisesti liki parille kymmenellä kielelle). Blogosfäärin suurimpana ansiona pitäisinkin sen kansainvälisyyttä jolloin valtiorajoilla ei juuri ole merkitystä kuin myöskään olinpaikalla tai alkuperäisellä kielellä.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Kiitos, Ari
Kiireisenä lääkärinä, joka olen vastuullisesti tottunut etsimään työssäni tietolähteitä ja arvioimaan niiden referenssi-laatua, kysyin ja Sinä vastasit.

Olen linkkisi kanssa samoilla "apajilla" lausunnonantajana alueiden komiteassa (Balkan) ja olen oppinut hiukan "lukemaan" lähteitäni ja arvioimaan niiden laatua ja "toistettavuutta". (validiteetti, reliabiliteetti)

En moiti julkaisujasi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset