Ari Rusila: Kootut kirjoitukset The other side of the story!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Setarkos (nimimerkki)

Maailmassa kuolee lähes 10 miljoonaa alle 5-vuotiasta lasta vuodessa. Siis yli 1000 lasta tunnissa. Eikö näitä sikainfluenssasta kohkaajia yhtään hävetä?

Gagarin (nimimerkki)

Itse en koskaan ole ollut hysterisoitavissa mihinkään, vaan katson faktat kylmästi kuin robotti. Jo aikoja sitten tein johtopäätöksen, ettei minun henkilökohtaisesti tarvitse olla sikainfluenssasta yhtään sen enempää huolissani kuin mistään muustakaan influenssasta joka vuosi ja koko ajan. Myös SARS oli samanlaista bluffia. Mutta kun näyttäviin varotoimiin karanteineen ryhdytään, niin viileään analyysiin kykenemättömät yksilöt hysterisoituvat ja sitten on taas hyvä uutismarkkina käsillä.

Harmaasusi™ (nimimerkki)

# 2
Lääkebisnes!

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Jahas, herrat kieltäytyvät kertausharjoituksista?

Sekä SARS, H5N1 (lintu) että H1N1-A ovat hyvin osoittaneet, että huolto ja hoito globaalisti (mm WHO, THL) ovat kunnossa kehittyneissä maissa.

Jos tämä ns tehoyhteiskunta swine-flu-paniikkiinsa kaatuu, kuolee kehitysmaissa monta kertaluokkaa enemmän lapsia ja malarian tutkimus - joka juuri on katonharjalla - loppuu.

H1N1 on virus, jolla on kolme aaltoa: 1. on kolme kk, toinen tulee 6 kk:n kuluttua ja kolmas myöhemmin.

Emme vielä - kukaan - tiedä, miten nuo kaksi jälkimmäistä toimivat, joten varmistin kehittyneessä maailmassa on pidettävä pois päältä.

Soisi, että tässä(kin) asiassa asiallista tietoa ei kumottaisi perusteitta ja asiatonta ei kovin isosti levitettäisi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset